Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

*VARNING* ett klagoinlägg

Av Camilla Viklund - 24 mars 2010 15:09

Ja som sagt vad ska man skriva egentligen....de händer inte särskilt mycke just nu i livet ens. Har bara så jävla dyngtråkigt på dagarna nu när ja går hemma.

Kan fan inte göra någonting nyttingt alls....finns ingen ork i kroppen för fem öre....gör man nått måste ja sen sitta o vila i nån timme för att sen orka med nästa sak. Dagarna går ut på att man tvättar o hänger kläder....lagar mat...diskar....o plockar efter barnen.

De finns så mycke ja skulle vilja göra alltså men ja kan inte....visst de kommer nog kännas bättre när lillskrutten har kommit ut o min kropp har blivit normal igen. Men just nu klättrar ja på väggarna alltså....kommer på mig själv med att bara sitta o stirra rakt ut genom fönstret.

 

¤ Skulle vilja jobba men de duger ja inte till....kan ju inte sitta stilla flera timmar o sen kan ja ju inte hålla på att bära bårar o rullstolar.

¤ Skulle vilja sticka ut o rida eller köra hästarna.....men samma sak där...de duger man inte heller till....tar mig inte upp på hästryggen o sen kan ja inte sitta i en rockard heller.

¤ Sjukt sugen på att åka på dans men dansa kan man ju inte så de känns som meningslöst att ens lösa in sig....snacka om att kasta pengarna i sjön då.

 

Känns som om man inte duger till något just nu.....allt man gör smärtar i kroppen o magen...Visst nu är de säkert vissa som läser detta som tycker att ja har väl inget att klaga över....Visst ja har själv valt de här...men man måste kunna få klaga av sig lite. Vill man inte läsa så är de ju bara att ge fan i de.

Känns som om man håller på att ruttna bort av tristess här hemma....ja är verkligen inte en hemmafru typ har ja märkt. Skulle aldrig fixa att bara gå hemma o dra fötterna efter mig.

Men bara lilleskrutt har kommit kommer man ju ha något underbart att pyssla på med....då kommer de nog kännas betydligt bättre. Men just nu går man bara o väntar o väntar....ja som har noll tålamod att vänta. Hoppas inte man går över tiden den här gången....kan gärna få komma lite tidigare känner ja.

 
 
Ingen bild

Jennie

24 mars 2010 15:45

Huvva gums :( Det är klart man får klaga. Det är omöjligt att gå omkring och kvittra jämt. Och bara för att man valt att bli gravid så har man ju inte valt smärtorna och allt vad det innebär. Du har så jävla rätt att klaga om nån! KRAAAAM!!!!

 
Ingen bild

Cecilia

24 mars 2010 17:28

Såklart man måste få klaga när det är jobbigt. Visst, det finns ju vissa som klagar i ett från dag ett när de blir gravida, men det har ju inte du gjort precis. Och på slutet är det ju jättejobbigt med allt. Det värsta är att man blir så klumpig och tappar saker på golvet som man knappt kan få upp. Ont i rygg och höfter och man sover kasst mm mm. Såklart man måste få gnälla lite. Sen om man är som du och inte fixat att inte göra något, då blir det ju etter värre.
Hoppas lillplutten kommer snart då. Han är ju färdigbakad nu så :)
Kram

 
Ingen bild

Camilla

24 mars 2010 20:41

J: Ja är tyvärr oxå en sån att är ja på dåligt humör så visar ja de...man orkar som inte vara på godis humör jämt.

C: Nä ja brukar ju som sagt inte gnälla mycke utan bara när de är befogat...just idag hade ja en sån dag när allt bara känns pest o pina.
Han är ju som färdig där inne...skulle han komma nu skulle han klara sig fint men han lär väl ligga kvar tiden ut.

Har inte fått sova en hel natt nu på länge utan ja är upp flera gånger per natt o sånt påverkar ju humöret på en.

Kram på er båda som orkar lyssna på gnället

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Viklund - 15 april 2010 10:21

Håller nu på att leka med en gammal blogg som ja har tänkt väcka till liv igen. Den är lite bättre än den här sidan.....men dom kommer att finnas kvar båda 2 ett tag till. Den nya är camillaviklund.blogspot.com   Bara att gå in på den istället ...

Av Camilla Viklund - 14 april 2010 12:37

Så va de en ny dag.....vaknade imorse lika trött som vanlig. Ögonen gick i kors o man va alldeles mossig i skallen innan man har lyckats vakna till liv. Att man alltid ska vara så trött när man vaknar. Tänk om man kunde tillhöra dom här som nästan sk...

Av Camilla Viklund - 13 april 2010 10:59


    Nu har lill skrutten blivit 1 vecka gammal.....han är så underbart snäll o go. Sover mest hela nätterna o tyvärr även dagarna. Men han börjar vara mer o mer vaken på dagen. Dom större barnen bråkar nästan om vem som ska pyssla på med han =...

Av Camilla Viklund - 3 april 2010 23:45


   Välkommen till världen min lille underbara son!   Då har han äntligen kommit ut i vida världen till sin familj =) De har varit en väldigt omtumlande dag kan ja lova....men nu är de över.   Började men att ja fick åka in på förlossni...

Av Camilla Viklund - 2 april 2010 22:59

Den här dagen har verkligen känts lång.....kanske därför den kallas för långfredag hahahaha     Idag har vi som mest bara tagit de lugnt....va ute en sväng mitt över dagen men barnen blev ju så himla blöta när dom lekte i snön. Man kunde ju nästa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilket namn ska man välja??
 Oskar
 Eddie
 Oliwer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards